Devise:
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Allmänt
Du har enligt Konsumentköplagen 14 dagar på dig att returnera/byta ut en produkt efter det att du hämtat ut den från ditt ombud, men på Footish har vi förlängt perioden till 30 dagar, förutsatt att varan (inkl förpackning) är oanvänd.
I paketet finns en returfraktsedel som gör att din returfrakt endast kostar 59 kr. Kostnaden debiteras i samband med att din retur hanterats.
Om kartongen är skadad, om lappar/taggar är borta eller om du skrivit på kartongen vid returen blir du ersättningsskyldig 300kr.
Byten
Passade inte skorna? Inga problem! Det löser vi.
Gör en beställning på skorna som du vill byta till på hemsidan Vi skickar ut skorna inom 1-3 leveransdagar.
Returnera skorna som vid en retur. Ditt byte behandlas som en ny order, dina returnerade skor som en retur. Du får med andra ord en ny faktura på det nya köpet och vi justerar din gamla faktura/betalning när vi mottagit och behandlat din retur. Vi återkopplar så du vet att detta är gjort via mail.
Hela första fakturan/betalningen återbetalas inkl frakt när din retur behandlats. Det innebär att du bara betalar frakt en gång.
Observera att returfrakt om 39 kr alltid debiteras vid ett byte eller en retur. Du har 30 dagar på dig att bestämma för dig om du vill byta dina produkter, räknat från och med att du mottagit ditt paket.
Returer Bifoga kvittot/plocklistan som låg med i paketet vid leverans, så vi vet vem skorna kommer i från. Förpacka produkten ordentligt, genom att slå in den i papper eller plast. Fäst den bifogade returettiketten på paketet. Etiketten får inte klistras direkt på skokartongen, utan paketet måste vara emballerat. Etiketten klistras sedan på emballaget. Om kartongen är skadad, om lappar/taggar är borta eller om du skrivit på kartongen vid returen blir du ersättningsskyldig 300kr. Lämna in returpaketet hos närmaste Postnord-ombud. Du behöver inte betala något när du lämnar in paketet, utan vi debiterar dig 39kr när vi hanterat din retur och uppdaterat din faktura/betalning. Normalt tar det upp till 14 dagar för ett paket att komma fram och registreras på vårt lager. Så fort din retur hanterats får du bekräftelse via mail.
Transportskador
Märker du att paketet eller innehållet är skadat när du hämtar ut det, anmäl det då direkt på ditt postutlämningsställe.

Abonnez-vous à notre newsletter

Abonnez-vous à notre newsletter et recevez les dernières nouvelles

Copyright © 2019 Nike Air Max skor billiga. Signs FrilansReklam
Tongjidama